Lezing: Zoveel mensen, zoveel wensen

Lezing over uw (levende) nalatenschap, van (levens)testament tot uitvaart

Heeft u al nagedacht over uw testament? Of de wensen rondom uw uitvaart? En stel dat u dementie krijgt of om welke reden dan ook uw eigen belangen niet meer kunt behartigen, wie gaat er dan voor u zorgen? Als het gaat om deze situaties, heeft iedereen zijn eigen ideeën en voorkeuren. Zoveel mensen, zoveel wensen! Voor jong én oud is het belangrijk om tijdig na te denken over de toekomst.

Daarom organiseerden Alfine Uitvaarten, Erf goedt en Heuvelrug Notarissen op woensdagavond 10 oktober een lezing in Wijk bij Duurstede. Hierin bespraken zij al deze onderwerpen.

Over de bijeenkomst

Tijdens deze avond bespraken Moniek van Mens (Alfine Uitvaarten), Jolanda van Egmond (Erf goedt) en Martijn Maas (Heuvelrug Notarissen) alles wat komt kijken bij ouder worden. Van het op tijd voorbereiden van de noodzakelijke en gewenste regelingen rondom overlijden, tot aan de situatie daarvoor. Met als pleidooi: wacht niet te lang om alles goed vast te leggen! Vanuit de drie verschillende invalshoeken kregen de bezoekers informatie en tips. De avond werd afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje.

Datum, tijden en locatie

  • Datum: woensdag 10 oktober 2018
  • Tijd: 19:30 tot ca. 21:30. Ontvangst vanaf 19:00 uur.
  • Locatie: Wijks Woontheater in Wijk bij Duurstede (Markt 9, 3961 BC)

Over de deelnemers

Alfine Uitvaarten

Alfine Uitvaarten verzorgt alweer 10 jaar uitvaarten in Midden-Nederland. Moniek van Mens is samen met Marion Kroezen eigenaar van Alfine Uitvaarten. Moniek woont sinds kort in Wijk bij Duurstede is ook daar actief. Alfine Uitvaarten staat voor een levensafscheid op eigen wijze. Van Mens tot mens…

Erf goedt

Jolanda van Egmond, eigenaresse van Erf goedt, is gecertificeerd ICR Erkend nalatenschapscoach en mediator. Jolanda levert maatwerk, door met een persoonlijke aanpak te werk te gaan en jouw wensen altijd op de eerste plaats te zetten. Ze biedt een luisterend oor, kan structuur aanbrengen, helpt met het nemen van lastige beslissingen en is als de spin in het web bij het al het regelwerk.

Heuvelrug Notarissen

Martijn Maas is notaris bij Heuvelrug Notarissen en maakt het mogelijk om uw verwachtingen en wensen over een onverhoopte toekomst vast te leggen in uw persoonlijke testament of levenstestament. Heuvelrug Notarissen helpt u ook graag met juridisch advies en fiscale begeleiding van de overgang van vermogen naar -bijvoorbeeld- de volgende generatie. Graag helpen wij u bij het zetten van de diverse stappen.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor deze lezing? Stuur dan een mail naar wijkbijduurstede@heuvelrugnotarissen.nl of bel naar 0343-528090.

Gerelateerd nieuws

Artikel delen?