Testamentcheckdag

Hoe lang geleden is het dat u uw testament heeft laten opmaken? En weet u zeker dat uw testament nog overeenkomt met de wensen die u nu heeft?

Op vrijdag 18 juni 2021 doen wij mee aan de Testamentcheckdag van de EPN.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek op de Testamentcheckdag of een ander moment als dat beter uitkomt. U maakt een afspraak via onderstaand contactformulier of door ons te bellen (0343 52 80 80) of te mailen (info@heuvelrugnotarissen.nl).

Is uw testament nog up-to-date?

Wellicht herkent u het: u bent jaren geleden getrouwd en hebt toen testamenten laten opmaken. Of misschien heeft u samen met uw partner een woning gekocht en heeft u toen meteen een testament op laten maken. Maar weet u precies wat er in uw testament staat? Weet u bijvoorbeeld wat er gebeurt met uw vermogen na uw overlijden? Weet u wie de voogdij en het bewind over uw kinderen krijgt? Wie heeft u aangewezen als executeur? En wat gebeurt er met uw bedrijf?

Het leven verandert snel. Misschien heeft u in de tussentijd kinderen of kleinkinderen gekregen, bent u gescheiden en hertrouwd, heeft u een andere woning gekocht of is uw hobby uitgegroeid tot een eigen bedrijf. Al deze gebeurtenissen zorgen ervoor dat uw situatie verandert en dat kan gevolgen hebben voor uw testament.

Daarnaast zijn er jaarlijks veranderingen in de wet die eventueel aanpassingen met zich meebrengen. Het is belangrijk dat u juist op die momenten uw testament controleert. U wilt immers niet dat uw erfgenamen later voor vervelende verrassingen komen te staan. Investeer in de toekomst en zorg ervoor dat u er zeker van bent dat uw testament bij u past en actueel is.

Ook wanneer u nog geen testament heeft maar advies wil over het opstellen van een testament bent u van harte welkom.

Maak een afspraak

U bent van harte welkom!

Wilt u uw testament vrijblijvend laten controleren? Of wilt u advies over het opstellen van een testament? We helpen u graag.

Contact opnemen

Gerelateerd nieuws

Artikel delen?