Fiscaal voordelig testament opstellen in Driebergen-Rijsenburg

Er zijn wettelijke regels over erven en nalaten. Als u dit anders wilt regelen dan in de wet vastgelegd, dan laat u een testament opstellen door Heuvelrug Notarissen in Driebergen-Rijsenburg. In een testament stelt u zelf vast wat u wilt nalaten en aan wie.

Testament laten opstellen in Driebergen-Rijsenburg

Een testament opstellen geeft vaak een hoop rust. Heeft u kinderen, dan is de voogdij-bepaling bijvoorbeeld een belangrijk onderdeel. Verder wilt u natuurlijk dat het overhevelen van uw vermogen fiscaal zo voordelig mogelijk is, of uw geld nu naar familieleden, naasten, vrienden of goede doelen gaat. Het gaat daarbij niet alleen om een testament opstellen, maar ook om schenkingen die u bij leven kunt doen. Met onze uitgebreide kennis van het schenkingsrecht kan Heuvelrug Notarissen in Driebergen-Rijsenburg u ook daar bij helpen.

Heuvelrug Notarissen

  • Testament opstellen bij u in de buurt in Driebergen-Rijsenburg.
  • Fiscaal voordeel voor familieleden, naasten, vrienden of goede doelen.
  • Verantwoord belastingadvies dat breder is dan alleen cijfers.

Afspreken met onze estate planners

Heuvelrug Notarissen is gevestigd op de Utrechtse Heuvelrug. U kunt een testament laten opstellen op een van onze locaties in Driebergen-Rijsenburg, Wijk bij Duurstede of Leersum. Maak gerust een afspraak met een van onze estate planners. Ons e-mailadres is: info@heuvelrugnotarissen.nl.