Ingeborg van Schuppen

Leersum

Notaris

i.vanschuppen@heuvelrugnotarissen.nl

0343 840 152

https://nl.linkedin.com/in/ingeborg-van-schuppen-493594b

Sinds 2004 is Ingeborg notaris op ons kantoor. Door haar manier van werken weet ze iedereen aan zich te binden. Zij stelt op de juiste manier vragen. Haar aanpak is gericht op vertrouwen, gecombineerd met een enorme ervaring.

Ingeborg adviseert op het gebied van ondernemingsrecht, in het bijzonder de non-profitsector (zorg), maar Ingeborg verzorgt mede juridische fusies of splitsingen, het oprichten van vennootschappen, aandelenoverdrachten dan wel advisering van raden van bestuur, raden van toezicht of aandeelhouders.

Ondernemers kunnen bij Ingeborg ook terecht voor hun persoonlijke zaken. Ingeborg is namelijk specialist op het gebied van estate planning, in het bijzonder gericht op de familievermogens- en familiebedrijfsplanning. Zij vindt het een uitdaging om complexe materie te vertalen naar een helder en duidelijk advies, dat ook praktisch uitvoerbaar moet zijn.

Ingeborg is aangesloten bij het Register Estate Planners (REP) en lid van de Vereniging van Mediators in het Notariaat (VMN). Daarnaast is Ingeborg executeur en vereffenaar in nalatenschappen. De stijl van Ingeborg is service- en oplossingsgericht en waar nodig onomwonden.