Gaat u samenwonen met uw partner of woont u al samen? En wilt u een aantal zaken laten vastleggen in een samenlevingscontract? Dan bent u van harte welkom bij Heuvelrug Notarissen. Een samenlevingscontract laten opstellen in Doorn doet u bij Heuvelrug Notarissen.

Doorn valt in het verzorgingsgebied van Heuvelrug Notarissen. Vanuit Doorn bent u over de N225 binnen tien minuten bij Heuvelrug Notarissen in Leersum. Heuvelrug Notarissen is gevestigd op de schitterende Utrechtse Heuvelrug. Wij zijn uw betrouwbare gesprekspartner en nemen al uw zorgen uit handen. De vestiging Leersum is het dichtst bij Doorn.

Samenlevingscontract in Doorn? Heuvelrug Notarissen staat voor u klaar!

Uw toekomst is onze zorg. Wij helpen u met het regelen van al uw zaken rondom wonen, leven en ondernemen. Heuvelrug Notarissen denkt met u mee en is nauw betrokken bij de keuzes die u maakt voor een onbezorgde toekomst.

Samenlevingscontract in Doorn

Gaat u samenwonen? Dan bent u niet automatisch erfgenaam van elkaar. Wij adviseren u in dat geval een samenlevingscontract af te sluiten, zeker wanneer u een koopwoning of samen kinderen hebt of wilt. In dit samenlevingscontract legt u afspraken vast over bijvoorbeeld de verdeling van de woonlasten en wat er gebeurt met uw inboedel als u uit elkaar gaat of één van u komt te overlijden.

Notaris in Leersum, 10 minuten rijden vanaf Doorn

Centrale ligging nabij Doorn met eigen parkeerplekken

Op 15 april 2021 zijn wij verhuisd en zijn de locaties Doorn en Leersum samengevoegd. Wij zijn nu terug te vinden op de Maarsbergseweg 20a in Leersum. Het nieuwe pand valt uitstekend in de smaak. Cliënten uit Doorn zijn binnen tien minuten bij ons op het kantoor. Wij hebben voldoende eigen parkeerplaatsen en de locatie is dicht bij de A12. Hierdoor zijn we uitstekend te bereiken voor allen kernen in de omgeving. Door de nieuwe locatie krijgen we een regionale functie maar blijven we lokaal betrokken. De (kandidaat-) notarissen die u helpen in Doorn zijn:

  • Fedde Op de Coul
  • Ingeborg van Schuppen
  • Marjolein Quekel-van der Heijden

Heuvelrug Notarissen helpt u graag

Wij helpen u graag met alle zaken rondom leven. Met onze enorme betrokkenheid helpen wij u dan ook graag met de keuzes die u maakt. Ook denken we graag met u mee over zaken als het samenlevingscontract. Wij willen u graag helpen met een onbezorgde toekomst. Voor vragen over het samenlevingscontract kunt u ook geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

(Kandidaat) Notarissen in Leersum