Heuvelrug Notarissen is een notariskantoor dat u helpt met het regelen van al uw zaken rondom wonen, leven en ondernemen. Met locaties in Wijk bij Duurstede, Driebergen en Leersum bedienen wij alle inwoners onder de bomen van de schitterende Heuvelrug of aan het water in de Rijnstreek.

De geschiedenis van onze notariskantoren in Driebergen en Doorn gaat ver terug, tot in de 19e eeuw. Met voorgangers notaris Bezemer, notaris Ackerman en notaris Jongmans is Heuvelrug Notarissen een gevestigde naam in de Utrechtse Heuvelrug. De oorsprong van ons kantoor in Leersum ligt in Amerongen, bij notarissen Dettmeijer en Plet.

Sinds 1 januari 2018 heeft notaris Sprenkels zich aangesloten bij Heuvelrug Notarissen. Notariskantoor Serraris, dat ook gevestigd was in Wijk bij Duurstede, is vanaf 1 januari 2018 overgenomen door Heuvelrug Notarissen. Het kantoor van oud-notaris Serraris is het oudste notariskantoor in Wijk bij Duurstede, met een lange historie. Zijn voorgangers, de notarissen Van Nielen, Luijkx en Bremer, zijn bekende namen in onze regio.