Heuvelrug Notarissen

Heuvelrug Notarissen helpt u met het regelen van al uw zaken rondom wonen, leven en ondernemen. Wij zijn betrokken bij de keuzes die u maakt en denken graag met u mee. Uw onbezorgde toekomst is onze zorg. U vindt ons in Driebergen-Rijsenburg, Doorn, Leersum en Wijk bij Duurstede.

Wij zijn betrokken bij onze regio en de mensen die daar leven. Onze professionele notarissen adviseren en helpen u met de belangrijke beslissingen die u moet nemen. Wij zorgen ervoor dat alles goed voor u geregeld is. Ook denken wij mee en adviseren wij u op fiscaal gebied. Onze belastingadviseurs én estate planners staan voor u klaar. En heeft u een conflict? Onze mediators helpen u graag.

Woont, leeft of onderneemt u onder de bomen van de schitterende Heuvelrug of aan het water in de Rijnstreek? U kunt op ons vertrouwen. Wij zijn de betrouwbare gesprekspartner die u uitgebreid adviseert.

Stuur een bericht

Ik wil graag een offerte opvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

De regering heeft een groot aantal ingrijpende maatregelen ingevoerd om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. De beperking van sociale contacten is één van deze maatregelen. Ook Heuvelrug Notarissen doet er alles aan om daar een bijdrage aan te leveren. Wij staan nog steeds voor u klaar om u te helpen. Wel gaat dat iets anders dan u van ons gewend bent. Klik hier om meer te lezen over onze aangepaste werkwijze.

 

Maak direct een afspraak op afstand