Bent u op zoek naar een notaris in Doorn? Doorn valt in het verzorgingsgebied van Heuvelrug Notarissen. Vanuit Doorn bent u over de N225 binnen tien minuten bij Heuvelrug Notarissen in Leersum. Heuvelrug Notarissen is gevestigd op de schitterende Utrechtse Heuvelrug. Wij zijn uw betrouwbare gesprekspartner en nemen al uw zorgen uit handen. De vestiging Leersum is het dichtst bij Doorn.

Notaris in Doorn? Heuvelrug Notarissen staat voor u klaar!

Uw toekomst is onze zorg. Wij helpen u met het regelen van al uw zaken rondom wonen, leven en ondernemen. Heuvelrug Notarissen denkt met u mee en is nauw betrokken bij de keuzes die u maakt voor een onbezorgde toekomst. Wij helpen mensen in Doorn met onder meer de verkoop van uw woning óf de aankoop van een woning. Ook staan wij voor alle zaken rondom uw onderneming graag voor u klaar.

Maar ook op het gebied van leven helpen wij u. Zodra u gaat samenwonen, trouwen of een huis kopen, zullen er dingen veranderen. Samen maken we de beste keuzes die passen bij uw situatie. Voor nu, en voor morgen. Zo helpen wij u met:

Of u nou woont, leeft of onderneemt in Doorn of onder de bomen van de schitterende Heuvelrug. U kunt op ons vertrouwen. Lees hier meer over ons.

Notaris in Leersum, 10 minuten rijden vanaf Doorn

Centrale ligging nabij Doorn met eigen parkeerplekken

Op 15 april 2021 zijn wij verhuisd en zijn de locaties Doorn en Leersum samengevoegd. Wij zijn nu terug te vinden op de Maarsbergseweg 20a in Leersum. Het nieuwe pand valt uitstekend in de smaak. Cliënten uit Doorn zijn binnen tien minuten bij ons op het kantoor. Wij hebben voldoende eigen parkeerplaatsen en de locatie is dicht bij de A12. Hierdoor zijn we uitstekend te bereiken voor allen kernen in de omgeving. Door de nieuwe locatie krijgen we een regionale functie maar blijven we lokaal betrokken. De (kandidaat-) notarissen die u helpen in Leersum zijn:

Bent u niet in de gelegenheid om naar ons kantoor te komen, bijvoorbeeld omdat u slecht ter been bent of uw persoonlijke situatie liever in uw eigen vertrouwde omgeving wilt bespreken? Heuvelrug Notarissen komt graag bij u thuis.

(Kandidaat) Notarissen in Leersum