Bent u niet in de gelegenheid om naar ons kantoor te komen? Of wilt u liever bij u thuis uw privésituatie bespreken? Wij komen graag bij u op bezoek. Wij denken graag met u mee en komen graag bij u aan huis in het gebied rondom de Heuvelrug en aan het water in de Rijnstreek.

Waarom notaris aan huis?

Er kunnen diverse redenen zijn waarom u liever de notaris aan huis ontvangt. Misschien bent u slecht ter been of bespreekt u uw privésituatie het liefst in uw eigen omgeving. Wat de reden ook is: onze ervaren (kandidaat) notarissen helpen u en komen graag bij u langs. Niet alleen wanneer het niet anders kan, maar ook wanneer u dat fijn vindt.

Diensten notaris aan huis

Wilt u een levenstestament laten opstellen? Of heeft u vragen over de huwelijkse voorwaarden? We helpen u graag met een diversiteit aan diensten. Altijd bij u aan huis, zodat u alle ruimte en tijd heeft om uw situatie met ons te bespreken.

Afspraak maken?

Wilt u meer weten over de voorwaarden en een afspraak maken met éen van onze (kandidaat) notarissen? Neemt u dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar onze receptie via (0343) 528 080 of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Notaris Ingeborg van Schuppen