Meest gelezen artikelen in 2021

Wij denken graag met u mee over de keuzes die u maakt voor een onbezorgde toekomst. Daarom hebben wij het afgelopen jaar diverse nieuwsberichten gedeeld waarin wij tips gaven over wonen, leven en ondernemen. Heeft u enkele nieuwsberichten gemist? In dit artikel leest u welke artikelen afgelopen jaar het meest gelezen zijn.

Meest gelezen artikelen over wonen

Een garagebox of parkeerplaats kopen?

Ons meest gelezen artikel in de categorie ‘wonen’ gaat, net als vorige jaren, over het kopen van een garagebox of parkeerplaats. Waarschijnlijk weet u dat wanneer u een huis koopt, u langs de notaris moet om het huis over te dragen. Maar ook wanneer u een losse garagebox of parkeerplaats koopt, moet u vaak langs de notaris. In dit blog leggen we uit waar u op moet letten bij de koop van een garagebox of een losse parkeerplaats.

Familiehypotheek: wat is het?

Ook vaak gelezen was ons artikel over de familiehypotheek. Bij een familiehypotheek leent iemand geld voor de aankoop van een woning bij een familielid, zoals ouders. In ons blog leggen we uit wat een familiehypotheek nu eigenlijk precies is en waar u rekening mee moet houden. U leest het artikel hier. 

Meest gelezen artikelen over leven

Belastingvrij schenken – hoe gaat dat?

Met stip op nummer één staat het artikel over belastingvrij schenken. In dit artikel leest u wat schenkingen zijn, wat belastingvrije schenkingen zijn én aan wie u belastingvrij kunt schenken. U leest het artikel hier.

Samenwonen, trouwen of een geregistreerd partnerschap?

Een ander vaak gelezen artikel over leven gaat over de verschillende manieren van samenwonen. Het blog gaat in op de verschillen tussen samenwonen, trouwen en een geregistreerd partnerschap. We vergelijken de drie vormen op drie onderwerpen: huis en bezit, overlijden en uit elkaar. Het artikel leest u hier.

Meest gelezen artikelen over ondernemen

Heeft u de registratie in het UBO register al geregeld?

Organisaties in Nederland hebben tot 27 maart 2022 de tijd om de inschrijving in het UBO-register te regelen. Maar wat is dat nu eigenlijk precies? En wat moet u doen? U leest het in dit artikel.

Van eenmanszaak naar bv

Het afgelopen jaar hebben veel ondernemers hun bedrijfsvorm aanpast en zijn zij van een eenmanszaak naar een besloten vennootschap gegaan. Denkt u er ook aan om uw eenmanszaak om te zetten naar een bv? In dit blog vertellen we u graag waar u op moet letten.

Tot in 2022!

Ook volgend jaar zullen wij u blijven voorzien van informatie. Heeft u vragen over andere onderwerpen? Of heeft u ergens advies over nodig? Neem dan gerust contact met ons op! Wij adviseren u graag.

Contact opnemen

Gerelateerd nieuws

Artikel delen?