Mediation in Bunnik nodig? Kom naar Heuvelrug Notarissen!

Gaat u scheiden en is er veel ruzie ontstaan? Of heeft u een conflict op uw werk of met uw buren? Dan kan mediation helpen om toch samen tot een oplossing te komen. Bunnik valt onder het verzorgingsgebied van Heuvelrug Notarissen. Binnen tien minuten bent u vanuit Bunnik bij onze deskundige mediators op onze locatie in Driebergen-Rijsenburg. Heuvelrug Notarissen neemt uw zorgen graag uit handen.

Afspraken vastleggen door mediation

Als u gaat scheiden en u heeft een conflict met uw ex partner, wilt u misschien het liefst naar een rechter stappen. Toch kunt u beter voor mediation kiezen. Samen met een mediator kunt u afspraken proberen te maken met elkaar die voor beide partijen acceptabel zijn. Ook wanneer u een conflict op uw werk heeft of met uw buren is het prettig om er samen uit te komen.

Snel verlost van de spanningen

Door mediation worden zaken sneller opgelost dan wanneer het voor de rechter komt. Wel zo fijn, want de situatie geeft al spanning genoeg. En dan niet alleen: omdat het sneller is, betekent dat ook dat het minder kost.

Een duurzame verstandhouding

Daarnaast komt u door mediation uiteindelijk zelf met een oplossing, in plaats van dat u af moet wachten wat de rechter beslist. Deze oplossing sluit dan vaak beter aan op uw wensen én die van uw ex partner, baas, collega of buren. Omdat jullie samen tot de oplossing komen, is de verstandhouding ook beter dan na een slopende rechtszaak. En die verstandhouding is erg belangrijk, al helemaal als er bij een scheiding kinderen bij betrokken zijn of wanneer u nog jarenlang naast elkaar moet wonen.

Mediation in Bunnik

Woont u in de omgeving van Bunnik en heeft u mediation nodig? Heuvelrug Notarissen is een betrouwbare gesprekspartner en helpt u graag verder. Als u over de A12 rijdt, bent u vanuit Bunnik binnen tien minuten bij Heuvelrug Notarissen in Driebergen-Rijsenburg. Onze locaties op de Utrechtse Heuvelrug zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn gratis parkeerplaatsen.

Heuvelrug Notarissen

Onze mediators hebben jarenlange ervaring en zijn oprecht geïnteresseerd in de mens achter de client. Samen gaan we maar voor één ding: een oplossing vinden. Zolang u bereid bent om samen een oplossing te vinden, geloven wij dat er mogelijkheden zijn. Hoever weg dit ook lijkt!

Maak gerust een afspraak met ons. U kunt ons mailen op info@heuvelrugnotarissen.nl of bel ons op 0343 528 080.