Mediation of bemiddeling in Doorn bij Heuvelrug Notarissen

Heeft u behoefte aan mediation of bemiddeling in Doorn bij een werkconflict of echtscheiding? De ervaren mediators van Heuvelrug Notarissen zorgen voor een gezamenlijke oplossing als u beiden er zelf niet uitkomt.

Mediation bij conflicten in Doorn

In conflictsituaties kunnen de emoties zo hoog oplopen, dat de twee partijen niet meer rechtstreeks met elkaar kunnen praten. Toch is het belangrijk om tot een gezamenlijke oplossing te komen, vooral bij echtscheidingen met kinderen. Dan is algemene mediation of bemiddeling de juiste keuze: een deskundige helpt u om afspraken te maken die voor beide partijen aanvaardbaar zijn. Bij Heuvelrug Notarissen kunt u terecht voor mediation in de omgeving van Doorn.

Heuvelrug Notarissen

  • Mediation in conflictsituaties bij u in de buurt in Doorn.
  • Deskundige mediators met veel ervaring.
  • Betrokkenheid en interesse in de mens achter de cliënt.

Onze mediators helpen u graag

Bij Heuvelrug Notarissen kunt u terecht voor mediation in Leersum, Driebergen-Rijsenburg en Wijk bij Duurstede. Onze mediators helpen u graag verder. Maak gerust een afspraak! U kunt ons e-mailen op: info@heuvelrugnotarissen.nl. Onze locaties op de Utrechtse Heuvelrug zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook zijn er gratis parkeerplaatsen.