28 november 2018: Lezing ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’

Lezing LeersumOp 28 november organiseerden we samen met Alfine Uitvaarten een lezing over het (levens)testament en de uitvaart. Het was een fijne, interactieve lezing met veel enthousiaste reacties. De bezoekers gaven aan dat ze een stuk wijzer zijn geworden en dat ze met veel interesse de lezing hebben aangehoord. We bedanken De Binder voor hun gastvrijheid en alle bezoekers voor hun interesse en vragen!


Rondom overlijden is veel te regelen. Hoe houdt u de regie over uw (levens)testament en uitvaart?

We hebben het er liever niet over, het einde van het leven. Toch is het belangrijk om tijdig na te denken over wat uw wensen zijn én nog belangrijker: om deze vast te leggen. Wat als u uw eigen belangen niet meer kunt behartigen? Wie mogen uw erfgenamen zijn? Wie gaat uw nalatenschap afwikkelen? En wat zijn de mogelijkheden rondom uw uitvaart?

Alvast nadenken over het levenseinde is belangrijk, zelfs als dit nog lang niet aan de orde is. Daarom organiseerden Alfine Uitvaarten en Heuvelrug Notarissen op woensdagavond 28 november een gratis lezing in Leersum. De bezoekers kregen meer te weten over wat zij in een levenstestament en testament kunt vastleggen en wat u vooraf kunt regelen voor uw uitvaart.

Over de bijeenkomst

Tijdens deze avond bespraken Moniek van Mens (Alfine Uitvaarten), Marion Kroezen (Alfine Uitvaarten) en Marjolein Quekel (Heuvelrug Notarissen) alles wat te maken heeft met het levenstestament, het testament en de uitvaart. Van (levens)testament en uitvaartplan tot aan de rol van de notaris. Meer weten? Mail ons dan op info@heuvelrugnotarissen.nl.

Datum, tijden en locatie

  • Datum: 28 november 2018
  • Tijd: 19:00 tot 21:00 uur (inloop vanaf 19:00 uur, start om 19:30 uur)
  • Locatie: De bibliotheek in De Binder (Hoflaan 29, Leersum)

Over de deelnemers

Alfine Uitvaarten

Marjolein Quekel-van der Heijden
Marjolein Quekel-van der Heijden

Alfine Uitvaarten verzorgt alweer 10 jaar uitvaarten in Midden-Nederland. Moniek van Mens is samen met Marion Kroezen eigenaar. Alfine Uitvaarten staat voor een levensafscheid op eigen wijze. Van Mens tot mens…

Heuvelrug Notarissen

Marjolein Quekel is kandidaat-notaris bij Heuvelrug Notarissen en maakt het mogelijk om uw verwachtingen en wensen voor de periode rondom uw overlijden vast te leggen in uw eigen (levens)testament.

Rondom overlijden is veel te regelen. Hoe houdt u de regie over uw (levens)testament en uitvaart?

U bent van harte welkom om meer te weten te komen over wat u in een levenstestament en testament kunt vastleggen en wat u vooraf kunt regelen voor uw uitvaart.

Gerelateerd nieuws

Artikel delen?