2 oktober 2019: Lezing ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’

Rondom overlijden is veel te regelen. Hoe houdt u de regie over uw (levens)testament en uitvaart?

We hebben het er liever niet over, het einde van het leven. Toch is het belangrijk om tijdig na te denken over wat uw wensen zijn én nog belangrijker: om deze vast te leggen. Wat als u uw eigen belangen niet meer kunt behartigen? Wie mogen uw erfgenamen zijn? Wie gaat uw nalatenschap afwikkelen? En wat zijn de mogelijkheden rondom uw uitvaart?

Alvast nadenken over het levenseinde is belangrijk, zelfs als dit nog lang niet aan de orde is. Daarom organiseren Alfine Uitvaarten en Heuvelrug Notarissen op woensdagavond 2 oktober een gratis lezing in Amerongen. U bent van harte welkom om meer te weten te komen over wat u in een levenstestament en testament kunt vastleggen en wat u vooraf kunt regelen voor uw uitvaart.

Over de bijeenkomst

Tijdens deze avond bespreken Moniek van Mens (Alfine Uitvaarten), Marion Kroezen (Alfine Uitvaarten) en Marjolein Quekel (Heuvelrug Notarissen) alles wat te maken heeft met het levenstestament, het testament en de uitvaart. Van (levens)testament en uitvaartplan tot aan de rol van de notaris. Daarbij krijgt u alle ruimte om zowel tussendoor als na afloop uw vragen te stellen.

Datum, tijden en locatie

  • Datum: 2 oktober 2019
  • Tijd: 19:30 tot 21:00 uur, zaal open vanaf 19:00 uur
  • Locatie: MFC Allemanswaard, Allemanswaard 27, Amerongen

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor deze lezing? Vul dan onderstaand formulier in of bel naar 0343 – 840 152. We hebben ruimte voor 50 personen.

Over de deelnemers

Alfine Uitvaarten

Marjolein Quekel-van der Heijden
Marjolein Quekel-van der Heijden

Alfine Uitvaarten verzorgt alweer 10 jaar uitvaarten in Midden-Nederland. Moniek van Mens is samen met Marion Kroezen eigenaar. Alfine Uitvaarten staat voor een levensafscheid op eigen wijze. Van Mens tot mens…

Heuvelrug Notarissen

Marjolein Quekel is kandidaat-notaris bij Heuvelrug Notarissen en maakt het mogelijk om uw verwachtingen en wensen voor de periode rondom uw overlijden vast te leggen in uw eigen (levens)testament.

Rondom overlijden is veel te regelen. Hoe houdt u de regie over uw (levens)testament en uitvaart?

U bent van harte welkom om meer te weten te komen over wat u in een levenstestament en testament kunt vastleggen en wat u vooraf kunt regelen voor uw uitvaart.

Gerelateerd nieuws

Artikel delen?