Heuvelrug Notarissen in Wijk bij Duurstede

Bent u op zoek naar een notariskantoor in Wijk bij Duurstede en omstreken? Neem dan contact op met Heuvelrug Notarissen! Onze ervaren juridische medewerkers en (kandidaat) notarissen helpen u graag met alle zaken rondom wonen, leven en ondernemen. U bent van harte welkom op ons kantoor in Wijk bij Duurstede!

Betrokken bij u, de regio en haar inwoners

Met een kantoor in het centrum van Wijk bij Duurstede, staat Heuvelrug Notarissen letterlijk in het midden de samenleving. Hierdoor weten we wat er speelt. We zijn betrokken bij de regio en haar inwoners. Heuvelrug Notarissen staat voor laagdrempelig en persoonlijk contact. De deur staat open en u kunt altijd binnen stappen in ons kantoor.

Ervaren notaris in Wijk bij Duurstede

Vanaf 1 januari 2018 hebben Heuvelrug Notarissen, notariskantoor Sprenkels en notariskantoor Serraris de handen ineen geslagen. De expertises en specialismen van de drie kantoren hebben we hierdoor kunnen combineren. Zo kunnen we u nog beter helpen.

Gespecialiseerd in estate planning, belastingadvies en mediation

Heuvelrug Notarissen is meer dan alleen een notariskantoor. Zo denken we onder andere ook graag met u mee op fiscaal gebied. Onze ervaren estate planners helpen u met het fiscaal aantrekkelijk overdragen van uw vermogen aan uw nabestaanden.

En heeft u een conflict in de afwikkeling van een nalatenschap of zit u midden in een echtscheiding? Onze mediators zorgen ervoor dat er goede afspraken worden gemaakt en dat u er samen uitkomt.

Contact notariskantoor Wijk bij Duurstede

Heeft u advies nodig op het gebied van wonen, leven of ondernemen? Neem dan contact op met onze gastvrije medewerkers in Wijk bij Duurstede. U kunt ons bereiken via 0343-522634 of wijkbijduurstede@heuvelrugnotarissen.nl. Ook bent u van harte welkom op ons kantoor op de Oeverstraat 6.

Heuvelrug Notarissen in Wijk bij Duurstede

Voor alle zaken rondom wonen, leven en ondernemen, Heuvelrug Notarissen staat voor u klaar.

Neem contact op!

Gerelateerd nieuws

Artikel delen?