Grote belangstelling voor onze Open Dag

Afgelopen zaterdag (19 mei) organiseerden wij een open dag op het kantoor in Wijk bij Duurstede. Bezoekers konden een kijkje nemen achter de schermen van het nieuwe notariskantoor. Er stond een hapje en drankje voor de bezoekers klaar en er werden diverse interactieve quizzen gedaan waar mensen deel aan konden nemen. Bovendien konden bezoekers zich inschrijven voor een gratis updategesprek, waar veel bezoekers gebruik van hebben gemaakt. Al met al was het een drukke en gezellige open dag!

Viering vierde kantoor

Op zaterdag 19 mei openden wij onder het motto “Heuvelrug Notarissen heeft iets te vieren” onze deuren voor iedereen die een kijkje wilde nemen. Niet alleen cliënten, maar ook veel bewoners uit de beurt hebben hier gebruik van gemaakt. De open dag werd georganiseerd naar aanleiding van de opening van ons nieuwe kantoor  in Wijk bij Duurstede. Met kantoren in Driebergen-Rijsenburg, Leersum en Wijk bij Duurstede bedienen wij alle inwoners onder de bomen van de Heuvelrug of aan het water in de Rijnstreek.

Heuvelrug Notarissen in Wijk bij Duurstede

Bent u op zoek naar een notaris in Wijk bij Duurstede? Dan bent u bij Heuvelrug Notarissen van harte welkom! Onze notarissen Martijn Maas en Mark Sprenkels helpen u graag met al uw vragen.

Contact opnemen

Gerelateerd nieuws

Artikel delen?