Huis Kopen

Heeft u een woning op het oog? Van harte gefeliciteerd. Het kopen van een woning is een belangrijke stap in uw leven waar veel bij komt kijken. Daarom vinden wij het belangrijk dit proces zo eenvoudig en makkelijk mogelijk te maken. Als koper heeft u het recht om een notaris uit te kiezen. We vinden het belangrijk  om naast het kopen van een woning de nieuwe situatie met u door te nemen. Want het kopen van een huis kan bijvoorbeeld ook invloed hebben op uw testament of een samenlevingsovereenkomst. En heeft u ook gedacht aan de verplichte verzekeringen?

Leveringsakte

Zodra u een huis heeft gekocht, gaat u naar de makelaar om de koopovereenkomst te tekenen. Deze koopovereenkomst wordt vervolgens naar ons gestuurd. Wij zorgen ervoor dat de koopovereenkomst wordt omgezet in een akte van levering. Deze akte van levering zorgt ervoor dat de door u gekochte woning ook daadwerkelijk van u wordt.

Hypotheekakte

Heeft u voor de koop van de woning een hypotheek afgesloten? Dan moet u een hypotheekakte laten opstellen. In deze akte staat aangegeven dat u de woning als onderpand geeft aan de geldverstrekker, in ruil voor een geldlening. Hierdoor heeft de geldverstrekker meer zekerheid dat zij het geleende bedrag en de rente terugkrijgen. Wij helpen u graag bij het opstellen van deze hypotheekakte.

De rol van Heuvelrug Notarissen

Wij voeren diverse onderzoeken uit, zowel naar uw achtergrond als die van de verkopende partij.

Wij bekijken de hypotheeksituatie en eventuele bijzonderheden binnen de gemeente.

Is iets niet in orde? Dan trekken wij direct aan de bel en zorgen we ervoor dat het probleem wordt opgelost!

Wij bewaken de financiële kant van de overdracht en zorgen ervoor dat de geldverstrekker én de verkoper hun geld krijgen.

Afspraak maken voor een akte van levering en hypotheek

Liever direct bellen?

U kunt ook direct contact met ons opnemen door te bellen naar onderstaand telefoonnummer.

0343 52 80 80

Ik wil graag een offerte opvragen

Willt u uitgebreider uitleg krijgen over de manieren waarop wij u, uw familie en/of uw bedrijf kunnen helpen? Maak dan een afspraak, dan weet u binnen een paar dagen waar u aan toe bent.