Dag van het erfrecht

Heeft u al een (levens)testament? En zijn uw (levens)testament en/of huwelijkse voorwaarden nog up-to-date? Op vrijdag 17 juni 2022 kunt u het laten controleren bij ons op de Dag van het Erfrecht. Deze dag is in het leven geroepen om het belang van deskundige begeleiding bij erfenissen onder de aandacht te brengen. U bent van harte welkom om vrijblijvend advies in te winnen.

Laat uw (levens)testament en huwelijkse voorwaarden goed controleren

Misschien herkent u het: u bent al langer getrouwd en hebt toen testamenten laten opmaken. Of misschien heeft u een woning gekocht en heeft u ook een testament op laten maken. Maar weet u nog precies wat er in uw testament staat? En sluiten uw huidige wensen daar nog op aan?

Iedere levensfase is anders. Misschien heeft u kinderen of kleinkinderen gekregen, heeft u een andere woning gekocht of bent u hertrouwd en hebt u kinderen uit een eerdere relatie. Al deze gebeurtenissen zorgen ervoor dat uw situatie verandert en dat kan gevolgen hebben voor uw (levens)testament. Ook zijn er jaarlijks veranderingen in de wet die eventueel aanpassingen met zich meebrengen. Het is belangrijk dat u tijdig laat controleren of alles nog up-to-date is en aansluit op uw wensen.

Extra aandacht voor samengestelde gezinnen

Dit jaar is er op de Dag van het Erfrecht extra aandacht voor samengestelde gezinnen, ook wel patchwork families genoemd. Dit zijn gezinnen waarbij minimaal één ouder een kind heeft uit een vorige relatie. Iedere vorm van een samengesteld gezin brengt juridische keuzes met zich mee om de zaken goed voor elkaar te regelen. Tijdens de Dag van het Erfrecht adviseren wij u hier graag over. Wilt u alvast meer weten over waar een samengesteld gezin rekening mee moet houden? Lees dan alvast de brochure van EPN.

U bent van harte welkom!

Wilt u uw (levens)testament of huwelijkse voorwaarden vrijblijvend laten controleren? Of wilt u advies over het opstellen van een testament? U bent van harte welkom!

Maak een afspraak

U bent van harte welkom!

Wilt u uw testament vrijblijvend laten controleren? Of wilt u advies over het opstellen van een testament? We helpen u graag.

Contact opnemen

Gerelateerd nieuws

Artikel delen?