Bekijk hier onze meest gelezen artikelen van 2020

Wij denken graag met u mee over de keuzes die u maakt voor een onbezorgde toekomst. Daarom hebben wij het afgelopen jaar diverse nieuwsberichten gedeeld waarin wij tips gaven over wonen, leven en ondernemen. Heeft u enkele nieuwsberichten gemist? Geen probleem! In dit blog leest u onze meest gelezen artikelen van het afgelopen jaar.

Meest gelezen artikelen over wonen

Verborgen gebreken bij de aankoop van een woning

Ons meest gelezen artikel in de categorie ‘wonen’ gaat over verborgen gebreken. Houtrot, lekkage, asbest… het zijn gebreken waar u zeker niet op zit te wachten wanneer u een woning hebt gekocht. In ons artikel bespreken we wie hiervoor verantwoordelijk is. Wie betaalt de herstelkosten van deze gebreken? En wat zijn uw rechten als u verborgen gebreken tegenkomt? Lees hier het artikel ‘verborgen gebreken bij de aankoop van een woning’. 

Bestaande bouw of nieuwbouw?

Ook veel gelezen is het artikel over de keuze tussen bestaande bouw en nieuwbouw. Beide opties hebben voor- en nadelen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing. Daarom hebben we de voor- en nadelen op een rijtje gezet. Het artikel ‘bestaande bouw of nieuwbouw’ leest u hier. 

Meest gelezen artikelen over leven

Nalaten en schenken aan goede doelen

Het meest gelezen artikel in de categorie ‘leven’ gaat over nalaten en schenken aan goede doelen. Zo’n 80 procent van alle Nederlanders geeft regelmatig aan een goed doel. Wist u dat u een goed doel ook kunt opnemen in uw testament? In ons artikel ‘nalaten en schenken aan goede doelen’ vertellen we u meer over de mogelijkheden.

Samenlevingscontract of geregistreerd partnerschap?

Stellen die (nog) niet willen trouwen, maar wel willen vastleggen dat zij samenleven, kunnen dit vastleggen met een samenlevingscontract of een geregistreerd partnerschap. In ons artikel ‘samenlevingscontract of geregistreerd partnerschap’ bespreken we wat de verschillen tussen beide vormen zijn.

Meest gelezen artikel over ondernemen

Alles wat u moet weten over het UBO-register

Op 27 september 2020 kregen zo’n 1,5 miljoen organisaties in Nederland te maken met het UBO-register. In ons artikel ‘alles wat u moet weten over het UBO-register’ hebben we uitgelegd wat een UBO precies is, waarom een UBO-register nodig is en hoe het werkt.

Wilt u een onderneming starten? Volg dan deze checklist.

Hekkensluiter in dit jaaroverzicht is het artikel ‘Wilt u een onderneming starten? Volg dan deze checklist’. Elke dag starten er honderden mensen een nieuwe onderneming. Dit zijn mensen die kansen zien in de huidige markt en daarop inspelen. Maar waar begint u? Daarom hebben we een checklist opgesteld.

Tot in 2021!

Ook volgend jaar zullen wij u blijven voorzien van informatie. Heeft u vragen over andere onderwerpen? Of heeft u ergens advies over nodig? Neem dan gerust contact met ons op! Wij adviseren u graag.

Contact opnemen

Gerelateerd nieuws

Artikel delen?