Bekijk hier onze meest gelezen artikelen van 2018

Wij denken graag met u mee over de keuzes die u maakt voor een onbezorgde toekomst. Daarom hebben wij het afgelopen jaar diverse nieuwsberichten gedeeld waarin wij tips gaven over wonen, leven en ondernemen. Heeft u enkele nieuwsberichten gemist? Geen probleem! In dit blog leest u onze meest gelezen artikelen van het afgelopen jaar.

Meest gelezen artikelen over wonen

Een garagebox of parkeerplaats kopen?

Ons meest gelezen artikel in de categorie ‘wonen’ gaat opvallend genoeg over het kopen van een garagebox of parkeerplaats. Veel mensen weten dat wanneer zij een huis kopen, zij langs de notaris moeten. Maar ook bij de aanschaf van een losse garagebox of parkeerplaats is het mogelijk dat u langs de notaris moet. Benieuwd hoe dit zit? Lees dan verder in het artikel.

Een huis gekocht? Denk ook aan de verzekeringen

Ook populair was het artikel over de verzekeringen. Bij het kopen van een huis moet van alles geregeld worden, waaronder diverse verzekeringen. In dit blog bespreken we alle verzekeringen waar u mee te maken krijgt en benoemen we welke verplicht zijn. U leest het artikel hier.

Meest gelezen artikelen over leven

Wilsonbekwaamheid

Op nummer 1 staat ons tweedelige blog over wilsonbekwaamheid. We merkten dat we steeds vaker de vraag kregen hoe het zit met zaken rondom wilsonbekwaamheid en het levenstestament. In dit tweedelige blog gingen we in op wat wilsonbekwaamheid is, hoe het wordt vastgesteld en wat er gebeurt als u geen levenstestament opstelt. Lees de blogs hier: deel 1 en deel 2.

Belastingvrij schenken – hoe gaat dat?

Het artikel over belastingvrij schenken staat op nummer 2 in de categorie ‘leven’. In dit artikel leest u wat schenkingen zijn, wat belastingvrije schenkingen zijn én aan wie u belastingvrij kunt schenken. U leest het artikel hier. De tarieven van 2019 zijn inmiddels aangevuld in dit artikel!

Heeft u de voogdij over uw kinderen al geregeld?

Ook veel gelezen is ons artikel over het regelen van de voogdij over uw kinderen. Wij publiceerden dit artikel naar aanleiding van een onderzoek van Monuta Uitvaartverzekeringen. Hieruit bleek dat de helft van de Nederlanders de voogdij niet heeft geregeld. In dit artikel leggen we uit waarom het belangrijk is om dit wel te doen.

Meest gelezen artikel over ondernemen

Het meest gelezen artikel over ondernemen is het artikel ‘Een stichting of vereniging oprichten?’. In dit blog leest u de belangrijkste verschillen tussen een stichting en een vereniging en hoe u beide varianten kunt oprichten.

Tot in 2019!

Ook volgend jaar zullen wij u blijven voorzien van informatie. Heeft u vragen over andere onderwerpen? Of heeft u ergens advies over nodig? Neem dan gerust contact met ons op! Wij adviseren u graag.

Contact opnemen

Gerelateerd nieuws

Artikel delen?